Vážení přátelé.

V příloze zasílám zápis ze schůze sekce plavání ČSPS 04/2020.

Dovolte mi abych Vás seznámil s hlavními body, které jsme byli nuceni řešit.

  • VSP ČSPS vzhledem k vývoji vládních opatření souvisejících s pandemií koronaviru a jejich pozvolném rozpouštění konstatoval, že situace nevypadá pro plavecký sport růžově. Díky tomuto nepříznivému stavu, se VSP ČSPS rozhodl pro zrušení letních mistrovských soutěží 2020 všech věkových kategorií bez náhrady.
  • VSP ČSPS rozhodl o náhradním termínu pro konání Finále MČR družstev 2020. Uskuteční se v Pardubicích 26.-27.9.2020. Bližší informace budou vyvěšeny na IS ČSPS.
  • VSP ČSPS rozhodl, že pořadatelé soutěží řízených VSP, kteří nemohli uskutečnit přidělené soutěže díky koronavirové pandemii, budou mít možnost tyto soutěže uspořádat v roce 2021 bez výběrového řízení. V případě, že s touto variantou nebudou souhlasit, bude na danou soutěž výběrové řízení vypsáno.
  • VSP se zabýval problematikou nominačních kritérií do RD, RD U21 (SCM IA), RD juniorů SCMIB, SCM II a podal návrhy VV ke schválení. Následně tyto nominační kritéria VV ČSPS schválil a jsou již zveřejněny na webu ČSPS.

RD seniorů a juniorů  –  SCM1  –  SCM2

Přejeme Vám abyste všichni tuto pro nás nelehkou dobu zvládli ve zdraví, nejen funkcionáři, trenéři, ale i Vaši svěřenci.

Petr Adamec

Český svaz plaveckých sportů / Czech Swimming Federation

Místopředseda ČSPS, Předseda sekce plavání

Tel:      +420 606 752 438

Email: petr.adamec@czechswimming.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *